Хорватія Іспанія / 7qncq4ow1rb4wm - Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Хорватія Іспанія / 7qncq4ow1rb4wm - Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5.

Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів.

Z6r7djdifhzuim
Z6r7djdifhzuim from cdn.footboom.net
Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Це був найкращий матч євро! Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.

Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Це був найкращий матч євро! Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Це був найкращий матч євро! В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

Rd8hhjqbvckeim
Rd8hhjqbvckeim from s-cdn.sportbox.ru
В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу.

На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Це був найкращий матч євро! Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру:

Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Не проходила так далеко на.

Yfchjbhs4rifcm
Yfchjbhs4rifcm from s-cdn.sportbox.ru
Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Це був найкращий матч євро! Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи.

Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин.

Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Не проходила так далеко на. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook